Tészta:
30 dkg finomliszt
7 dkg margarin
7 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
1 sütőpor
1 tojás
+ annyi tejföl, hogy könnyen nyújtható legyen
Összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, kinyújtjuk és megsütjük.
Krém:
4 dkg lisztet
0,5 liter tej
20 dkg porcukor
0,5 liter tej
20 dkg porcukor
15 dkg margarin
1 citrom reszelt héja + leve
A lisztet a tejjel sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Célszerű a meleg masszát folpackkal lefedni, mert így nem tud bőrösödni. Közvetlenül a krémre tegyük a fóliát, ne az edény tetejére!
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt krémhez keverjük és hozzáadjuk a citrom levét + héját.
Megtöltjük a lapokat, egy éjszakára
hűtőbe tesszük, hogy összepuhuljon.